Stoomdouche

Creëer uw eigen thuis spa met een wellness stoomdouche.  

Wellness staat voor; Tijd voor uzelf, lichaam en geest in balans. 

Met een stoomdouche heeft u tijd voor u zelf. Het samenspel van stoom, warmte licht en geluid in combinatie met de helende effecten van stoom en water geeft u dit maximale ontspanning en wellness. Een stoomdouche versterk het immuunsysteem van uw lichaam en werkt vitaliserend.   Naast dat u geniet van de stoomdouche is deze ruimte ook gewoon een overheerlijke douche voor dagelijks gebruikt. 

Een stoomdoche is een afgesloten ruimte. Dit heeft voordelen ten opzichte van een open inloopdouche. Zo blijft het water binnen de doucheruimte en blijft de rest van uw badkamer droog. Daarnaast zorgt een afgesloten ruimte voor meer warmte wat bijdraagt aan comfort tijdens en na het douchen. 

Uw ruimte en wens is ons uitgangspunt. 

Met modulair stoom bepaalt uzelf hoe uw ideale wellness ruimte eruit komt te zien. Door middel van losse componeneten ontwerp u uw eigen stoomdouche afgestemd op uw ruimte en specifieke wensen. Zo heeft u de keuze uit een banken, deuren, vensters stoom technieken en maatwerk daken. 
Bij de banken, deuren en venster zijn verschillende mogelijkheden in maten en zwaartes van de stoomgenerator. Ook zijn er verschillende opties ten aanzien van bediening binnen of buiten de douchegelegenheid. Het dak van de stoomdouche wordt op maat gemaakt, in dit maatwerk dak kunt u kiezen uit de volgende opties, wit licht, kleurlicht, speakers en wel of geen select regendouche. 

Verder kan de stoomdouche naar wens betegeld worden. Dit kan met groot formaat tegels, maar kan ook met mozaiek. Wat een bepaalde sfeer in de doucheruimte aanbrengt. Bij ons in de showroom kan ik u advies geven welk type stoomdouche in uw situatie passend is, en ook hoe dit in een ontwerp van uw nieuwe badkamer zou kunnen passen. Bij ons krijgt u een totaaladvies, en plaatsen wij de stoomgenerator en douchestoomcabine in nauwe samenwerking met de leverancies. 

 

Fotogalerij

  • Van Duijsen stoomdouche specialist Leeuwarden
  • Van Duijsen stoomdouche specialist Leeuwarden

Deel deze pagina