Bij Van Duijsen zijn we sinds er keukens gemaakt worden goed in het ontwerpen en realiseren van mooie maatwerk keukens. Met passie, kennis en creatievitiet komen wij tot een uniek ontwerp. Een keuken waar u zich thuis voelt, maar ook een keuken voor de toekomst. Het is niet meer dan logisch dat je een keuken wilt die lang meegaat. Maar hij moet ook groen zijn, 100% recyclebaar en energiezuinig worden geproduceerd. Daarom kunt u bij ons zonder extra kosten, kiezen voor de milieu vriendelijke keuken van greenline. Kies voor Greenline, en generaties na u kunnen van de natuur blijven genieten. 

De kleur, stijl en afwerking van een front bepalen het uiterlijk van jouw keuken. En omdat smaken verschillen bieden we een grote collectie fronten. We kunnen kiezen  uit 3600 mogelijke combinaties en 80 verschillende kleuren. Aan u de keuze. 

Kijk hier voor de verschillende stijlen keukens 

 

Het belang van een goed ontwerp en het maken van de juiste keuzes.  

Ons dagelijks leven vliegt aan ons voorbij. Alles lijkt sneller, beter, efficiënter en goedkoper te moeten, waardoor we vaak vergeten rust te nemen. Als reactie op dit haastige leven, is "slow living"ontstaan.  Een woontrend die niet alleen staat voor een rustiger leven, maar ook een bewuster leven. Bewuste keuzes waarbij we nadenken over onze tijd, de natuur en de omgeving om ons heen. Maar ook over ons interieur en dan in het bijzonder over het hart van onze woning, de keuken. De keuken is allang geen plek meer waar we enkel koken, het is een plek waar het dagelijks leven samenkomt en waarin iedereen zich thuis voelt. Hier kunt u op uw gemak een heerlijk glas wijn drinken, terwijl u de gehaaste dag doorneemt in een rustgevende omgeving. Of waar u als gepassioneerde  hobbykok, de meest uiteenlopende gerechten klaarmaakt dankzij hoogwaardige apparatuur.  Samen met u ontwerpen en realiseren we een keuken waarin "slow living"centraal staat en iedereen zich thuis voelt. 

 

Fotogalerij

Deel deze pagina