Design en innovatie hand in hand bij de apparaten van nu 

Bij ons in de showroom vindt u apparatenmerken van nu.  Apparaten die iets extra's hebben en ergens in uitblinken óf de top zijn. Dit kan zijn in gebruiksvriendelijkheid, uiterlijk, design of in schoonmaakgemak. 

Wij stellen hoge eisen aan apparaten en merken. Want in de keuken van tegenwoordig is alles perfect op elkaar afgestemd. 
 
Ik stel een aantal merken aan je voor. 

Neff begon in 1877.Carl Neff startte met de productie van koolkachels in Bretten, Duitsland. Met het idee dat niet het formuis centraal staat, maar de kok achter het fornuis werd de solide basis gelegd voor de NEFF keukenapparatuur van nu. Stuk voor stuk apparaten die ontworpen en ontwikkeld zijn door en voor echte kookliefhebbers en die de gebruiker helpen om het koken comfortabeler, gemakkelijker én leuker te maken. Neff staat voor Kwaliteit en Design.  Voor Unieke Kookoplossingen en Duurzaam, Bewust en Energiezuinige apparaten.
 

Smeg is opgericht in 1948 door Vittorio Bertazzoni in de Italiaanse provincie Reggio Emilia, in de plaats Guastalla en is tegenwoordig een van de meest toonaangevende fabrikanten van keukenapparatuur. Aandacht voor detail en design oplossingen, die het interieur verrijken en een beleving zijn voor de gebruiker. Door Smeg worden producten het middelpunt van het hart van het huis. De keuken wordt een plek met een eigen identiteit en uitstraling, voorzien van alle wensen en behoeften.
Dit alles heeft Smeg weten te bereiken door de samenwerking met internationaal befaamde architecten zoals Guido CanaliMario Bellini, de Piano Design studioMarc Newson en Giancarlo Candeago. Smeg weet als geen ander hoe technologie en design met elkaar kunnen worden gecombineerd en creëert producten die zich onderscheiden, in technologie en design.
Welkom bij SMEG.

Wave is fashion for kitchen. De keuken van nu moet op z'n minst dezelfde sfeer uitstralen als de woonkamer. Een leefruimte die u, uw familie en vrienden uitnodigt om uren in te vertoeven. Geen standaard keuken, maar een zorgvuldig samengesteld interieur. Als u dit aanspreekt dan nodig ik u van harte uit in de showroom om u te laten kennis maken met een belangrijk meubelstuk, de eilandafzuigkap. 
 

 

 

 

Fotogalerij

  • Neff Inbouwkoelkast beste uit de test 2017 gekomen met een 9.6!
  • Ervaar bij Van Duijsen  het geweldige koken met de Neff oven met de Slide&Hide
  • Gratis wokpanset bij een Neff flameselect gaskookplaat bij Van Duijsen
  • 5 jaar garantie bij aankoop van 4 NEFF inbouwapparaten bij Van Duijsen
  • Gratis wokpanset bij flameselect gaskookplaat bij Van Duijsen

Deel deze pagina