Badkamer kranen

Stijlvolle series voor de individuele droombadkamer

In de kranenseries bij Van Duijsen vindt iedereen zijn persoonlijke stijl en smaak terug. Van modern tot klassiek en van strakke tot gebogen vormen. Met een breedt assortiment heeft u als klant de keuze om individuele wensen te realiseren. Want behalve de wastafeloplossingen zijn er ook veel series en mogelijkeden in douche en of voor het bad.  Alles op elkaar afgestemd, zelfs totaan de accessoires. Bij Van Duijsen vinden we kwaliteit en doordachte funcionaliteit belangrijk. Dit laten wij je dan ook graag zien in de showroom. 

Functioneel, bijzonder en exclusief

De nieuwe kranenreeks A-Pex van Damixa combineert functionalteit, eigenzinnigheid, design en comfort met elkaar. Deze serie is ontworpen door de Deense designer Anders Hermansen. 
De kranenserie heeft een elegante en draaibare beweegbare uitloop en geeft maximale flexibileiteit bij het dagelijks gebruik. 
De klassieke bewegingsfunctie is vormgegeven aan de bovenzijde van de kraan en zorgt ervoor dat er geen water op het werkblad oj de wastafel komt tijdens de bediening ervan. 
De volledige kraan is gemakkelijk te reinigen zoor de zachte belijning en de gladde oppervlakte.
Bijpassend is er de A-Pex douchestyteem.
Ondanks de kleine diameter van 56mm levert de elegante klokvormige douchekop een overvloed aan water. 
De thermostaat heeft een temperatuurbegrenzing, zodat men niet onbedoeld heeft water krijgt. 
De A-Pex heeft een dubbele douchefunctie en rub-clean wat kalkvorming voorkomt. 

Video

Fotogalerij

Deel deze pagina