de keuze in werkbladen  is enorm zowel in materiaal als in de afwerking. 

Wilt u onderhoudsvrij dan kiest u voor Keramiek. Werkbladen van keramiek zijn vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen met als hoofdbestanddeel klei. De bladen zijn eenvoudig te reinigen, ideaal voor toepassing in de keuken. Geen ander materiaal is zo bestand tegen krassen. Doordat keramiek een volledig gesloten structuur heeft is het materiaal 100% vlekbestendig. Hierdoor is het uitgesloten dat vet en/of kleurstoffen in het materiaal trekken. Deze materialen kunnen ook als wandbekleding worden gebruikt. Het op elkaar bevestigen van meerdere lagen maakt ons product zeer sterk en uniek in de markt.De toepassingsmogelijkheden zijn ongekend! De uitstraling kan strak en minimalistisch zijn, maar ook industrieel of natuurlijk. Keramiek zorgt in ieder geval voor een moderne sfeer.

Natuursteen is duurzaam, tijdloos en exclusief! Deze werkbladen zijn gevormd door de natuur en daarom allemaal uniek. De verschillende oppervlaktebewerkingen maken de bladen geschikt voor zowel moderne als nostalgische keukens. Natuursteen 'leeft' en wordt door de jaren alleen maar mooier. Het materiaal geeft elke keuken karakter en een unieke uitstraling.

Composiet biedt het allemaal! Wij presenteren een uitgebreid assortiment aan mogelijkheden. Een breed scala aan kleuren en uitvoeringen, meerdere oppervlaktebewerkingen en dat natuurlijk van hoge kwaliteit. Kortom, composiet is een materiaal waar je niet omheen kunt!

Silestone In ons assortiment kwartscomposiet voeren wij het merk Silestone®. Dit materiaal is van de Spaanse steenproducent Cosentino en bestaat voor meer dan 90% uit natuurlijk kwarts, waardoor het een buitengewoon hard en bestendig materiaal is. 

Dekton Nieuw in de showroom is Dekton®. Dit materiaal is van de Spaanse steenproducent Cosentino en is behoort tot een nieuwe categorie genaamd ultracompacte oppervlakken. Dekton is een geavanceerde mix van grondstoffen die gebruikt worden om glas, materialen in porselein en kwartsoppervlakken te maken. Dekton® is beschikbaar in 3 afwerkingen: gepolijst, mat en met textuur. Belangrijk: iedere kleur is een referentie gekoppeld aan een bepaalde afwerking bijv. Zenith is altijd mat wit en Halo is altijd hoogglans gepolijst wit.

Sensa  by Cosentino is graniet van hoge kwaliteit dat uitstekende producteigenschappen biedt, met een garantie van 15 jaar op het materiaal na registratie. Iedere sensa plaat is anders, want iedere plaat heeft uitzondelijke aders die in geen enkele plaat te vinden zijn. Sensa is perfect als je op zoek bent naar een bijzonder graniet dat kras- en vlekbestendig is met uitstekende productpsetaties. 

Met trots zijn we Elite Showroom Cosentino. Bij ons in de showroom laten wij u graag de mooiste en nieuwste werkbladen zien. 

  

 

Fotogalerij

  • Van Duijsen Elite Showroom Cosentino
  • Van Duijsen Elite Showroom Cosentino
  • Van Duijsen Elite Showroom Cosentino
  • Van Duijsen Elite Showroom Cosentino

Deel deze pagina