Restaurants

Op Taste of Amsterdam kun jij uit eten bij de beste en leukste restaurants uit Amsterdam en omgeving. De restaurants op Taste of Amsterdam serveren een verkleinde versie van de heerlijke gerechten uit het restaurant, zodat je niet alleen kunt genieten van één of twee gerechten, maar van meerdere gerechten van verschillende restaurants. Je wilt tenslotte zoveel mogelijk proeven toch? Het Taste team is druk bezig met de line-up voor 2019.

Taste of Amsterdam verwelkomt ook dit jaar weer nationale en
internationale topchefs!

Ook dit jaar kunnen we weer genieten van de beste chefs die aanwezig zijn met hun restaurant of een spectaculaire sessie zullen geven in het NEFF Chef's Theater of de Chefs Table.
Hieronder een greep uit de chefs van dit jaar.

Alain Caron
Jaimie van Heije
Erik Tas
Jacques Pourcel
Mark Vaessen
Schilo van Coevorden
Julius Jaspers
Jean-Baptiste Natali en ga zo maar door. 
 

Activiteiten

Taste of Amsterdam heeft elk jaar een uitgebreid programma. Je kunt niet alleen lekker eten en drinken op Taste of Amsterdam, maar ook zelf deelnemen aan allerlei workshops & proeverijen! Van zelf aan de slag gaan in de keuken, tot het volgen van wijn- en bierproeverijen, kookdemonstraties van bekende chefs, masterclasses en entertainment!
Inschrijven voor een workshop of proeverij kan op de dag zelf bij de stands of theaters zelf. Voor de Chef’s Table geldt dat de bezoekers van tevoren een plaats in het theater kunnen reserveren.  In de Neff Kookschool kun je koken met de innovatieke keukenapparatuur van NEFF.  Vragen staat vrij en zelf doen centraal. In teams van twee krijg je tips van de schefs en slijp je je kooktechnieken bij. Sessies duren 45 minuten en inschrijven kan op de dag zelf. 

Fotogalerij

Deel deze pagina